Összefogás Összefogás
RSS

Rovás bővítmény Chromehoz és Comodo Dragonhoz

Chrome Rovás bővítmény
v3.5, 2013. jégbontó hava 3.

Telepítés | Súgó
Download | Help
Telepítés | Súgó
Download | Help

Ezzel a Chromeban és Comodo Dragonban futó alkalmazással a világháló bármely oldalát rovásra tudod fordíttatni. Minden rovás betűkészletet tud kezelni, gyorsan és hatékonyan jeleníti meg a weboldalt rovással. Rengeteg beálltási lehetőség van benne, mellyel a tudási szintedhez tudod igazítani az átrótt szöveg bonyolultságát.

A telepítést követően az F4-gyel tudod az átfordítást elindítani. A beállításokat se hagyd ki, ahol is többek között a betűkészletet állíthatod be, összerovás, hangzóugratás használatát állíthatod be. Ha van egy saját betűkészleted, akkor még azt is használhatod! Erről részletesebben a fejlesztőknek részben olvashatsz.

A rovásra alakítás során előjönnek olyan esetek is, amikor két egybetű összecsúszik, például: kékeszöld, nyílászáró, istennyila, stb. Ezeknél a szavaknál a bővítmény egy szótárat használ, mellyel ilyen szavakat is helyesen alakít át. Közreműködhetsz az ilyen szavak gyűjtésében: a kivételes szavak szótárának bővítésével.

A Chrome böngésző sajnos nem támogatja teljeskörűen a weboldalak nagyítását, ezért a Ctrl+EgérgörgőFöl, Ctrl+EgérgörgőLe, Ctrl+0-val nagyíthatod az átrovás eredményét.

Képességek

Kliha Gergely

Érvényes HTML5! Érvényes CSS!